Tinderbox byder velkommen til 3 nye mærker, som vi er stolte over at repræsentere i vores butikker fra efteråret 2017!

Cool street fashion tøj til drenge - Nordisk enkelhed - Behageligt og med på moden

SOMEDAY SOON er et dansk premium street fashion brand, beregnet til drenge, men ser også super cool ud på piger! Designet bag kollektionerne mixer den nordiske enkelhed med klassisk streetwear silhuetter og detaljer. Der er skabt en kollektion med printet t-shirts, sweatshirts, jakker, bukser og accessories, der alle rammer den rette balance mellem komfort og cool.

SOMEDAY SOON forhandles i Tinderbox ILLUM, FRB.C & Fisketorvet.
SOMEDAY SOON
Barnet i fokus - Fokus på økologiske produkter og funktionalitet - Unikke og lækre prints

LOUDLY designer tøj med barnet i fokus, og med et realistisk syn på en moderne børnefamilie. Som familie har vi en travl hverdag, derfor har danske Loudly fokus på at skabe anvendelige kollektioner, som kan bruges i hverdagen. Ingen behov for strygning, lækker kvalitet der kan vaskes igen og igen, ingen små knapper og lynlåse der kan drille barnet, tøj der er let og tage af og på for barnet. Loudly's kollektioner er fremstillet i Øeko-tex eller økologisk bomuld i GOTS produktion (eco friendly), og er lavet med unikke prints i samarbejde med forskellige kunstnere. Baby størrelse fra 3/6M-18/24M, Kids størrelse 2/3 år–10/11 år.

LOUDLY forhandles i Tinderbox FRB.C & Waterfront.
LOUDLY
Kvalitetssko siden 1959 - Håndlavet i Portugal - Tænkt på komforten

Arauto Rap er for dig, der ønsker ægte kvalitetssko til dine børn, hvad end du leder efter sko, støvler eller blot futter til brug derhjemme. Arauto Rap er et portugisisk firma, der har valgt at specialisere sig i at lave skønt fodtøj, der egner sig perfekt til børn i voksealderen, så dit barns fødder kan udvikle sig sundt og optimalt. Det er børnesko, der kan holde til at blive brugt og med plads til at være i. Materialerne er naturlige som skind, uld og rågummi. Arauto RAP sandaler, sko og støvler er med ekstra hælstøtte. Et godt valg, hvis dit barn har bløde eller hypermobile led.

I vores butikker finder du et bredt udvalg af lækre produkter fra portugisiske Arauto Rap – og vi garanter dig den bedste service når du shopper nye sko, så du roligt kan give dit barn det helt rette fodtøj.

RAP forhandles i Tinderbox ILLUM, FRB.C, Fisketorvet & Glasmagasinet Oslo.
Arauto RAP