Der er masser af inspiration at hente denne sæson fra det amerikanske livsstilsbrand Tommy Hilfiger...

TOMMY HILFIGER
The American Alternative

Tommy Hilfiger Kidswear tilbyder denne sæson en legende og stilren kollektion, heraf klassiske produkter med et twist af den ikoniske American preppy stil, samt sjove afslappet designs der inkluderer bukser, shorts, toppe, strik og overtøj. Ydermere finder du i Fall/Winter 2017 kollektionen masser af tartan design der er inkluderet på nye tekstiler, såsom denim, let bomuld og trøje i sweatshirts og parka jakker. Vi ser også fotoprints, applikationer af dyre- og blomstermotiver og varsity logoer, der dækker bomber- og denimjakker, trøjer og selv kjoler.

Den ikoniske Tommy Hilfiger røde, hvide og blå palette er som altid også at finde i kollektionen. Der er også noget fokus på bæredygtighed med produkter som genbrugte polyester jakker, trøjer fremstillet af genanvendt og økologisk bomuld, og overtøj fyldt med ansvarligt hentet dun - perfekt til de koldere måneder fremover. Samlet set er der stærke produkter til rådighed for alle, hvilket betyder, at der bør være mere end nok at vælge imellem til dit barn/dine børn.

Tommy Hilfiger Kids kollektionen føres i Tinderbox ILLUM, FRB.C, Waterfront, Fisketorvet, Slotsarkaderne & Københavns Lufthavn.
Findes til piger og drenge i alderen 0m - 16 år.