MÅNEDENS BRAND


Marmar Copenhagen

FALL/WINTER 2017

MARMAR COPENHAGEN, EETABLERET I 2008, ER ET DANSK BØRNE MODE BRAND, MED TØJ TIL DRENGE OG PIGER. FRA NYFØDT TIL 14 ÅR, ER MARMAR COPENHAGEN DEFINERET AF SOFISTIKERET KLASSISK LUXURY, COOL SKÆVE DETALJER, DEN BEDST MULIGE KVALITET OG FUNKTIONALITET. INISPIRERET AF GAMLE BØGER, FILM OG BILLEDER. IGENNEM HELE KOLLEKTIONEN, VIL DU OGSÅ FINDE SMÅ HINTS FRA CIRKUS – SOM ALTID.

Med en oplevelse af eventyr, rejser MarMar ind i fremtiden og denne nye efterår/vinter 2017 sæson. Ivrigt efter spænding rejser de både frem og tilbage i tiden for at lede efter inspiration til denne kollektion. Inspireret af tidlige bosættere og indianere stammer, smeltet med poetiske udgivelser af måner og blomster ørkenen. Klassiske MarMar Copenhagen prints genfortolkes.
Som altid er kollektionen bygget på tanken om en komplet garderobe til et barn. Der er designet produkter til enhver garderobe og lejlighed. Sæsonbestemte materialer er et væld af strik, komfortable sweats og trøjer alle med et fashionabelt twist. I kollektionen finder du bl.a. masser af overtøj, kjoler, lys denim, sweatshirts og leopard print. Farver spænder fra dæmpede nuancer af lyserødt, dyb lilla, til mørk bladgrøn, skyggeagtig som grågrøn og smukke toner af blå. Sort i både mat, skinnende og glitrende. Metallics i grøn, guld og sølv fuldfører en meget harmonisk farve skala.

Marmar forhandles i Tinderbox ILLUM, FRB.C, Waterfront, Slotsarkaderne, Fisketorvet, Københavns Lufthavn & Glasmagasinet Oslo.