Til de mindste, de mellemstore og de næsten voksne!
Tinderbox er Danmarks førende koncept indenfor børnemode, med et spændende og luksuriøst udvalg af de bedste danske og internationale mærker indenfor tøj, sko og accessories samt living til piger og drenge i alderen 0–18 år.
Børnene i fokus
Da Tinderbox i 2014 åbnede sin første butik, var det med en klar mission om, at løfte hele shopping oplevelsen for børn og deres forældre til et hidtil uset højt niveau. I Tinderbox er børnene i fokus - det bliver aldrig kedeligt at skulle prøve 8 par sko eller 4 flyverdragter, ikke alene er vores personale eksperter i personlig og professionel vejledning - de er også glade for børn og rigtig gode til at håndtere dem. Vores personale yder ekspert hjælp i særklasse og kunderne bør derfor altid gå hjem med det helt rigtige køb.


Unikt koncept
Tinderbox er unikt i Norden, med sit multibrand koncept, hvor de bedste internationale og danske mærker er samlet under ét tag. Med mærker som Stella McCartney, Ralph Lauren og Moncler slår vi fast, at international mode og god kvalitet ikke kun er for voksne, men i høj grad også for børn. Den store repræsentation af de bedste nordiske mærker, giver rig mulighed for at dyrke modigt, finurligt og bæredygtigt nordisk design og heller ikke her fornægter den gode kvalitet sig.


Bedste placeringer
Med butikker i Frederiksberg Centret, ILLUM, Waterfront Shopping, Københavns Lufthavn, Fisketorvet og Slotsarkaderne er Tinderbox beliggende på nogle af de bedste placeringer i København og Storkøbenhavn, og senest er vi rykket uden for de danske grænser, med en butik i Glasmagasinet i Oslo.


Fyrtøjet
Oversat betyder Tinderbox - ”Fyrtøjet”, og det gamle H.C Andersen eventyr fornægter sig ikke i indretningen, hvor det ikoniske Tinderbox træ står som et pejlemærke midt i butikken og bevidner om at, Tinderbox er en ganske særlig og eventyrlig butik.