4 dage med MID SEASON SALE
April 26, 2016
Tinderbox magasin
September 12, 2016
Show all

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev:
Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger
Tinderbox/Kids Multibrand er eneejer af de oplysninger, som indsamles på dette websted og via Facebook. Vi vil ikke sælge, dele eller overføre disse oplysninger. Dine personlige oplysninger indsamles, så vi kan sende nyhedsmails. Hvis det er nødvendigt, videregiver vi dine oplysninger til tredjemand, som hjælper os på visse områder såsom hosting af webstedet eller markedsføring. I disse tilfælde vil sådanne tredjeparter modtage dine personlige oplysninger. Tinderbox vil til enhver tid kontrollere og fortsat være ansvarlig for brugen af dine personlige oplysninger. Vi indsamler oplysninger om, hvornår du registrerer dig og/eller bruger webstedet. Disse kan omfatte dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og produkter, som du har købt, sammen med andre oplysninger om dine personlige interesser eller livsstil.
Vi indsamler også oplysninger, når du udfylder og indsender formularer online, og hver gang du sender os dine oplysninger med e-mail.
Vi indsamler ikke følsomme personlige oplysninger om dig.

Vi passer på dine oplysninger

Vi tager passende sikkerhedsforanstaltninger i forhold til følsomheden af de oplysninger, som vi er i besiddelse af om dig.
Vi beholder ikke dine oplysninger i vores systemer længere, end det er nødvendigt for os til at opfylde formålet med at være i besiddelse af disse oplysninger.
Hvor du har gjort os opmærksom på, at de oplysninger, vi har om dig, er ukorrekte eller ikke er opdateret, vil vi opdatere disse oplysninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *